ابتدا  |  دربــاره مــا  |  ارتـبــاط با ما

محـصـولـات خـدمــات مقالـات پرسش و پاسخ استـخـدامـ نمـایندگی


کلیپ آموزشی نحوه کار پمپ ها


پــیــونــدهــا

پینک فیس
آپارات
اینستاگرامـ
شركت فولـاد خوزستان
پورتال سازمان ملی استاندارد ایران
شركت ملی نفت ایران

پمپ سانتریفوژ
پمپ سانتریفوژ

همانطور که قبلـا بیان شد، توربو پمپ‌هـا مهمترین دسته از پمپ‌هـای دینامیکی هستند. توربو پمپ‌هـا ماشینهایی هستند که با دریافت انرژی مکانیکی و ایجاد حرکت چرخشی تولید انرژی هیدرولیکی نموده، انرژی پتانسیل و جنبشی سیال عبوری را افزایش میدهند. در این پمپ‌هـا پروانه عامل انتقال انرژی مکانیکی محور به سیال میباشد. با توجه به پیشرفت تکنولوژی ساخت این پمپ‌هـا، کاربرد آنها در صنعت فراگیر شده به نحوی که اغلب جایگزین پمپ‌هـای رفت و برگشتی شده اند. توربو پمپ‌هـا را میتوان بر اساس نوع حرکت سیال در داخل آن به سه دسته تقسیمـ بندی کرد:

    پمپ‌هـای شعاعی (سانتیریفوژ کامل) Radial

در این پمپ‌هـا سیال در جهت محور وارد پروانه شده و در جهت عمود بر محور از پروانه خارج میشود. موارد استفاده این پمپ‌هـا دبی‌هـای کمـ و هد زیاد میباشد.

    پمپ‌هـای مخلوط (نیمه سانتریفوژ) Mixed

در این پمپ‌هـا سیال در جهت محور وارد پروانه شده و بطور مورب نسبت به محور از آن خارج میشود. موارد استفاده این پمپ‌هـا در دبی و هدهای متوسط میباشد.

    پمپ‌هـای محوری Axial

در این پمپ‌هـا سیال در جهت محور وارد پروانه شده و در امتداد آن نیز خارج میشود. موارد استفاده این پمپ‌هـا در دبی‌هـای زیاد و هد کمـ میباشد.

 

اطلـاعات عمومی در مورد الكتروموتور اجزاء اصلی توربو پمپ

توربو پمپ‌هـا دارای سه جزء اصلی میباشند. این اجزاء عبارتند از هدایت کننده، پروانه یا چرخ و کاهش دهنده یا جمع کننده.

 

الف) هدایت کننده: همانطور که از نامـ این جزء مشخص است، وظیفه این جزء هدایت سیال به داخل این پمپ ( پروانه) است به نحوی که سیال بطور مماس بر پره‌هـای پروانه وارد آن شود. در غیر این صورت برخورد سیال با پره‌هـا با زاویه متفاوت منجر به ایجاد گردابه در سیال و افت موضعی میشود.

 

ب) پروانه با چرخ: (Impeller) این جزء مهمترین قسمت پمپ است که متحرک بوده و وظیفه اصلی آن انتقال انرژی مکانیکی روتور به صورت جنبشی و پتانسیل به سیال است. سیال از وسط پروانه وارد آن شده با توجه به نیروی گریز از مرکزی که از طرف پروانه به آن اعمال میشود به بیرون پر تاب میگردد. پروانه برروی محور پمپ تعبیه شده و به همراه آن میچرخد.

 

ج) کاهش دهنده یا جمع کننده: این قسمت در خروجی پمپ و بعداز پروانه قرار دارد. نقش آن علـاوه بر جمع کردن و هدایت سیال به بیرون تبدیل سیال خروجی از پروانه به فشار میباشد.البته این نقش علـاوه بر جمع کردن سیال و هدایت آن به بیرون میباشد. جمع کننده در پوسته پمپ و درست دور تا دور پروانه قرار دارد؛ به نحوی که سیال پس از خروج از پروانه لـازمـ است از این مجرای واگرا عبور کرده، سپس به لوله خروجی هدایت شود. باتوجه به قانون برنولی و از آنجا که سرعت سیال در حین عبور از این مجرا که به حلزون موسومـ است، کاهش مییابد فشار آن افزایش خواهد یافت. دربعضی از پمپ‌هـا به جای حلزون از دیفیوزر استفاده میشود. سیال پس از خروج از پروانه از دیفیوزر عبور میکند و انرژی جنبشی آن به انرژی پتانسیل تبدیل میشود.

 




دانـلــود کـاتـالــوگ

معرفی   |   ارتباط با ما   |   محصولـات   |   خـدمـات   |   مقالـات   |   استخـدامـ   |   نمـایندگی

کلیه حقوق سایت محفوظ است. استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.
طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه فروشگاه اینترنتی نعلبندان